Herfstgroentesoep met spies van witte pens en bloedworst

Kookgerei
Prikkertjes (1)
Selder , Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en ui en snij in stukken.
-
Schil de knolselder en de rapen en snij in grove stukken.
-
Stoof alle groenten aan in olijfolie. Overgiet met de bouillon en laat koken tot de groenten gaar zijn.
-
Voeg de kervel toe en laat kort meekoken. Mix de soep en kruid met peper en zout.
-
Snij de bloedworsten en de witte pensen in stukken en steek op de brochettestokjes.
-
Bak de brochettes in olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Snij de bieslook fijn.
-
Schik de soep in een diepe kom en leg er een brochette op.
-
Strooi wat bieslook over de soep.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders