Brochettes van witte en zwarte pens met appelmoes

Kookgerei
Brochettestokjes (1)
Selder , Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt een klontje boter.
-
Snij de pensen in plakjes en rijg ze aan spiesjes met gemarineerde aardappeltjes.
-
Bestrijk de pensen met gesmolten boter en bak de brochettes aan beide zijden op de plancha of in een grillpan, met wat rozemarijn.
-
Verwarm de appelmoes en serveer alles samen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders