Schaaldieren , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het witlof van 2 stronkjes zeer fijn.
-
Snij de gekookte en gerookte zalm zeer fijn.
-
Meng de zalm onder het witlof.
-
Snij de appel in kleine blokjes.
-
Meng met de zure room en kruid met peper en viskruiden.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Meng de peterselie onder de zure room.
-
Voeg de garnalen toe, maar hou een beetje over voor de afwerking.
-
Meng alles onder elkaar.
-
Trek de blaadjes van het laatste stronkje los en verdeel de zalm-garnaalmengeling erover.
-
Schik de blaadjes op een bord en werk elk witlofblaadje af met enkele granaatappelpitten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven