Bladerdeegsterren met gerookte zalm
Kookgerei
Bakpapier (1), Bakplaat (1), Uitsteekvormpje (1)
Eieren , Vis , Gluten en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg bakpapier op een bakplaat, steek sterren uit het deeg en leg er steeds twee op elkaar op het bakpapier. Strijk ze in met eigeel dat werd losgeklopt met wat water.
-
Zet 15 min in een voorverwarmde oven op 190°C, laat daarna afkoelen en snij de sterren doormidden.
-
Meng zure room met 1 kl mierikswortel en kruid met peper en zout. Smeer op een sterhelft, drapeer met wat zalm en bedek met de andere sterhelft. Werk af met een takje dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders