Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng 4 el skyr met de mierikswortelpasta.
-
Klop de eieren los en meng 150 g skyr onder de eieren.
-
Voeg de bloem, het bakpoeder en het snuifje zout toe en klop tot een beslag.
-
Verhit arachideolie in een antikleefpan. Schep 1 grote el beslag per blini in de pan.
-
Bak de blini’s aan beide kanten goudbruin.
-
Verdeel de gerookte zalm over de blini’s. Werk af met een lepeltje skyr, lompviseitjes en een plukje dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven