Dillesoep met zalm en pumpernickelbrood met skyr

a23fb9741aec8f76be2c1eedbbb139091467ab9e1e33623de30e8cb74d99c6e1.jpg

Allergenen

Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de sjalotten en snipper fijn.

  2. Was de prei en snij in fijne ringen.

  3. Snij de venkel en komkommer in fijne brunoise.

  4. Snij de zalm in hapklare stukjes en hou apart.

  5. Stoof de groentjes glazig in een klontje boter.

  6. Blus met de visfumet en de volle melk. Laat ± 25 min zachtjes garen. Kruid met peper en zout.

  7. Versnipper flink wat dille en werk de soep hiermee af.

  8. Schik de stukjes zalm in de hete soep zodat ze half garen.

  9. Snij het pumpernickelbrood in stukken. Lepel op elk stukje wat skyr. Werk af met lompviseitjes en een takje dille.

  10. Serveer het brood bij de soep.