Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- Groenten
Komkommer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de tonijn in blokjes.
-
Marinade
Meng de vis in een kom met zout, suiker, witte peper, azijn en limoensap. Zorg ervoor dat de blokjes gelijkmatig bedekt zijn.
-
Dek af met plasticfolie en laat 3 u marineren in de koelkast.
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees langs de pit weg.
-
Snij ¾ van de mango in blokjes van 1 cm.
-
Vinaigrette
Pureer ¼ van de rijpe mango met 1 el water en giet in een potje met deksel. Voeg de vinaigrette-ingrediënten hieraan toe. Dek af en schud krachtig. Kruid met zout en peper. Zet opzij tot je serveert.
-
Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en snij in blokjes. Snij de kerstomaatjes in kwartjes. Pel de rode ui en hak fijn. Schil de gember en rasp fijn.
-
Haal de gemarineerde tonijn uit de kom en giet het vocht weg. Roer de tonijn en groenten voorzichtig door elkaar.
-
Werk af met een beetje limoenzeste en voeg naar smaak nog wat peper en zeezout toe.
-
Serveer met de vinaigrette. Snij de picantina in stukjes en werk het gerecht hiermee af.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven