Vis en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pluk 16 blaadjes van de slahartjes, was en droog ze.
-
Kook de bulgur in 8 min gaar in ruim water en giet af.
-
Snij het roze gedeelte van de zalm in kleine blokjes.
-
Verwijder de zaadjes van de chilipeper en hak het vruchtvlees fijn.
-
Snipper het witte en stevige groene gedeelte van de lenteuitjes fijn.
-
Meng de visblokjes met de lente-ui, dille, bulgur, chilipeper, olijfolie en citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Schep een lepeltje vismengsel op elk slablaadje en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven