Kibbeh Nayeh van zalm

4Vis30minPrint
Ingrediƫnten
  • 2 little gem
  • 3 el bulgur
  • 250 g Spar verse zalmfilet
  • 2 lente-uitjes
  • 1 groene chilipeper
  • sap van 1 citroen
  • 3 el verse dille
  • 1 el Boni Selection olijfolie
Recept

1. Pluk 16 blaadjes van de slahartjes, was en droog ze.
2. Kook de bulgur in 8 min gaar in ruim water en giet af.
3. Snij het roze gedeelte van de zalm in kleine blokjes.
4. Verwijder de zaadjes van de chilipeper en hak het vruchtvlees fijn.
5. Snipper het witte en stevige groene gedeelte van de lenteuitjes fijn.
6. Meng de visblokjes met de lente-ui, dille, bulgur, chilipeper, olijfolie en citroensap. Kruid met peper en zout.
7. Schep een lepeltje vismengsel op elk slablaadje en serveer.

< naar recepten