Selder , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de selder en prei. Schil de aardappelen. Pel de ui. Snij de selder, prei, 1 aardappel en ui in grove stukken. Stoof ze aan in gesmolten boter. Laat glazig worden.
-
Bevochtig met de groentebouillon en breng aan de kook. Laat 20 minuten garen op een zacht vuur.
-
Knip de tuinkers af en spoel. Zwier droog. Voeg 4 bakjes tuinkers toe aan de soep en mix. Kruid met peper en zout.
-
Snij de 2 aardappelen in kleine blokjes. Bak ze krokant in de olijfolie. Haal uit de olie en laat uitlekken.
-
Serveer de soep in diepe borden. Werk af met de aardappelblokjes, zalmsnippers en plukjes tuinkers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven