Bruschetta met gepocheerde zalm en aspergetips PT30M 1 person 70 g verse zalmfilet 2 sneetjes ciabatta 3 stuks aspergetips 30 g Spar verse roomkaas 500 ml Spar visbouillon takje kervel blad laurier

Bruschetta met gepocheerde zalm en aspergetips

b1ebff94e0286d51096c3630add19564d0163bfa778a748c527dcb8e7a6c3591.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rooster de sneetjes brood.

  2. Blancheer de aspergetips. Snij ze in de lengte middendoor

  3. Verwarm de visbouillon met de laurier en pocheer de zalm kort in de kokende bouillon. Haal uit de bouillon en laat uitlekken en afkoelen. Trek de zalm met je vingers in dikke stukken uit elkaar.

  4. Besmeer het brood met roomkaas. Verdeel de zalm erover en schik de asperges erop.

  5. Werk af met takjes kervel en kruid met peper en zout.