Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij 2 grote en 2 kleine driehoeken (vlagjes) uit een tortillavel.
-
Leg de vlagjes op een bakplaat met bakpapier.
-
Bak krokant op 180°C, ± 5 min.
-
Snij de avocado in de lengte in 2 en verwijder de pit.
-
Haal het vruchtvlees uit de avocado. Hou de schil apart.
-
Prak het vruchtvlees van de avocado fijn met een vork en besprenkel met citroensap.
-
Meng de tonijn, 1 el olie van de tonijn en 1 el mayonaise onder het vruchtvlees van de avocado. Kruid met peper en zout.
-
Vul de schil van de avocado op met het vruchtvlees.
-
Snij de tomaten in partjes en verdeel over de avocado’s.
-
Steek in het midden van elke opgevulde avocado een broodstengel en aan beide kanten van de broodstengel een gebakken tortillavlagje.