Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Pel de uien en snij ze in fijne ringen. Schil de aardappelen en snij ze in lucifers.
-
Broodkruim: snij de korsten van het brood. Pel de teentjes look. Doe ze samen met het brood in de keukenrobot en hak fijn. Meng de olijfolie erdoor en breng op smaak met peper en zout.
-
Snij de ansjovis in stukjes.
-
Smelt een klontje boter in een pan. Bak de uiringen hierin zacht en goudbruin.
-
Beboter een lage ovenschaal. Spreid van de aardappelen uit over de bodem van de schaal. Verdeel de helft van de gebakken uiringen en de helft van de ansjovis erover. Bestrooi met versgemalen zwarte peper. Schik een nieuwe laag van van de aardappelen erop. Verdeel vervolgens de rest van de uiringen en ansjovis erover. Kruid met versgemalen zwarte peper. Dek af met de rest van de aardappelen.
-
Schenk de room erover. Bestrooi met broodkruim.
-
Bak in het midden van de oven in 1 uur goudbruin, krokant en gaar.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven