Pittige tonijnwraps

1Vis20minPrint
Ingrediënten
  • 2 volkoren wraps
  • 1 binnenste van 1 kropsla
  • 1 romatomaat
  • 4 el Boni Selection maïskorrels
  • ½ avocado
  • 1 lente-ui
  • 1 blikje Boni Selection tonijn in eigen nat
  • 4 el Boni Selection Griekse yoghurt
  • mespunt lookpoeder, selderijzout en espelettepeper
  • kneepje citroensap
  • 1 el dille
Recept

1. Snij de sla in fijne reepjes, de tomaat en avocado in plakjes.
2. Snij de lente-ui in fijne ringetjes.
3. Laat de tonijn en maïskorrels uitlekken.
4. Meng de dressingingrediënten.
5. Bestrijk de wraps met 1 el dressing.
6. Verdeel de tomaat, sla, avocado, tonijn, maïskorrels en lente-ui over de 2 wraps.
7. Rol de wraps op terwijl je de zijkanten naar binnen vouwt.
8. Serveer met de rest van de dressing als dipsaus.

< naar recepten