Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg elke maïskolf op een vel aluminiumfolie. Verdeel de gezouten boter erover en pak ze in.
-
Bak ze 30 min indirect (niet rechtstreeks boven de kolen) op een warme barbecue (200°C) en draai ze elke 5 min een kwartslag.
-
Mix de mayonaise met de zure room, pilipili, olijfolie en feta tot een gladde saus.
-
Snipper ½ van het potje koriander fijn en roer door de fetasaus. Breng op smaak met zout en enkele druppels limoensap.
-
Verwijder na baktijd de folie van de maïskolven.
-
Gril de maïskolven nog even direct boven de kolen goudbruin aan alle zijden.
-
Schep de fetasaus op het bord, leg de maïskolven erbij en werk af met jalapeños en de overige koriander. Serveer met een partje limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven