Mexicaanse maïskolven

6Geen vlees/vis30minPrint
Ingrediënten
  • 6 maïskolven
  • 6 el Boni Selection mayonaise
  • ½ kl lookpoeder
  • 200 g fetakaas
  • 2 bosjes
  • 1 kl chilipoeder
  • 2 limoenen
Recept
  1. Breng een pan licht gezouten water aan de kook. Kook de maïskolven in 8 à 10 min gaar. Haal uit het water en laat uitlekken.
  2. Meng de mayonaise met het lookpoeder.
  3. Verkruimel de feta.
  4. Snij de koriander fijn.
  5. Snij de limoenen in partjes.
  6. Bestrijk de maïskolven met lookmayonaise en rol ze door de feta.
  7. Bestrooi met koriander en chilipoeder.
  8. Serveer samen met de limoenen. Besprenkel met een kneepje limoensap naar smaak.
< naar recepten