Schaaldieren , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Was de aardappelen en kook ze 15 minuten in de schil. Laat ze uitlekken. Pel de rode ui en snipper fijn.
-
Bestrooi de aardappelen met een beetje zout en verpak ze stevig in aluminiumfolie. Leg ze in het midden van de voorverwarmde oven tot ze gaar zijn (± 50 minuten).
-
Doe de gepelde garnalen in een kom samen met de uisnippers, fijngesneden verse dille, zure room, olijfolie, citroensap en zeste. Schep alles door elkaar. Breng op smaak met peper en zout. Laat de vulling rusten.
-
Snij de aardappelen in de folie bijna doormidden. Schep de vulling erop. Werk af met viseitjes en enkele plukjes verse dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven