Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Laat de champignons uitlekken en hak ze fijn.
-
Verwijder de zaadjes van de tomaat en snij het vruchtvlees fijn.
-
Hak de olijven en de jalapeño’s fijn.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Open het blik pilchards en giet de bovenste laag tomatensaus weg.
-
Prak de pilchards met saus fijn met een vork. Meng de olijven, jalapeño’s, ui, champignons en tomaat erdoor en kruid met peper en zout.
-
Steek cirkels met een doorsnede van 10 cm uit het deeg.
-
Leg op elke cirkel 1 el vulling en vouw dicht.
-
Verzegel de randen met de tanden van een vork. Schik de empanada’s op een bakplaat bekleed met bakpapier.
-
Maak in elke empanada enkele sneden om het teveel aan vocht te laten ontsnappen.
-
Klop het ei los en borstel de empanada’s in.
-
Bak ze goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven gedurende 20 à 30 min.
-
Laat afkoelen en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven