Ceviche van zeebaars met Delta IPA, chilipeper en passievrucht

91647c0e8ac1810201e843bc0bd99d253db9300c3d82ad8090e4cfbf1070b187.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwijder het vel van de zeebaars.

  2. Spoel de vis en dep mooi droog.

  3. Snij de vis in fijne reepjes, schik op een koud bord en bestrooi met grof zout.

  4. Snij de passievruchten doormidden en haal het vruchtvlees met pitjes eruit. Snij het pepertje middendoor en verwijder de zaadjes.

  5. Meng de passievruchten, het versnipperd pepertje, het bier en het limoensap volgens smaak.

  6. Bedek de vis rijkelijk met deze mengeling,

  7. Snij de lente-ui in schuine stukken en de kerstomaatjes in 4. Spoel de tuinkers en zwier droog.

  8. Werk de vis af met stukjes kerstomaat, lente-ui en wat tuinkers.

  9. Snij de mango in stukjes en verdeel als laatste over de vis.

  10. Serveer dit gerecht fris.