Ceviche van scampi’s met mango, passievrucht en frisse groentjes

Schaaldieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de olijfolie met de witte wijn en citroensap.
-
Snipper de chilipeper en rasp de gember.
-
Voeg de suiker, fleur de sel, de chilipeper, koriander en gember toe in het oliemengsel.
-
Bak de scampi’s kort in olijfolie en leg ze in de marinade.
-
Snij de wortel en de lente-ui in fijne stukjes en voeg ook toe.
-
Schil 1/2 van de passievruchten en snij in grote stukken. Voeg samen met de sojascheuten toe. Snij 1/2 van de passievruchten in 2 en voeg de pitjes toe aan het gerecht. Meng alles grondig en laat 30 min trekken.
-
Pel de mango en snij het vruchtvlees in stukken.
-
Serveer in een diepe kom en werk af met een halve passievrucht, stukjes mango en enkele blaadjes rucola.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven