Taco’s met scampi’s en mango PT30M 4 porties 1 piccantina 1 verpakking Spar rauwkost mix (geraspte kool, wortel 1 mango 500 g gepelde scampi’s 1 citroen (het sap) 8 taco handvol kerstomaatjes 1 plantje koriander 4 lente-uitjes 1 sap van limoen 0 ijsbergsla fajita spice mix Spar boter

Taco’s met scampi’s en mango

622b68db628378956dad8d49b55ac6d0596bd7851b0ba2b6ae2eba76f88e4148.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.

  2. Salsa: schil de mango, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.

  3. Snij de tomaatjes in kleine stukjes.

  4. Verwijder steelaanzet en zaadjes van de piccantina en snij het vruchtvlees in hele kleine stukjes.

  5. Snij de lente-uitjes in ringetjes.

  6. Snij blaadjes en steeltjes van de koriander fijn.

  7. Schep de salsaingrediënten door elkaar zodat het limoensap mooi verdeeld is en plaats koel.

  8. Bestrooi de scampi’s met fajitakruiden en schep door elkaar.

  9. Smelt een klontje boter in een pan en bak de scampi’s in enkele minuten gaar. Besprenkel met citroensap.

  10. Bedek de bodem van de taco’s met ijsbergsla, vul verder tot de helft met rauwkostmix.

  11. Verdeel de scampi’s erover en vul verder met mangosalsa.