Taco’s met scampi’s en mango
 
                    
                    
                Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Snij de ijsbergsla in fijne reepjes. 
- 
                    
                    Salsa: schil de mango, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. 
- 
                    
                    Snij de tomaatjes in kleine stukjes. 
- 
                    
                    Verwijder steelaanzet en zaadjes van de piccantina en snij het vruchtvlees in hele kleine stukjes. 
- 
                    
                    Snij de lente-uitjes in ringetjes. 
- 
                    
                    Snij blaadjes en steeltjes van de koriander fijn. 
- 
                    
                    Schep de salsaingrediënten door elkaar zodat het limoensap mooi verdeeld is en plaats koel. 
- 
                    
                    Bestrooi de scampi’s met fajitakruiden en schep door elkaar. 
- 
                    
                    Smelt een klontje boter in een pan en bak de scampi’s in enkele minuten gaar. Besprenkel met citroensap. 
- 
                    
                    Bedek de bodem van de taco’s met ijsbergsla, vul verder tot de helft met rauwkostmix. 
- 
                    
                    Verdeel de scampi’s erover en vul verder met mangosalsa. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                