Vietnamese vis-taco’s

Vis en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de visfilets in stukken van 2 op 2 cm.
-
Marinade
-
Pel de look en pers. Schil de gember en snipper fijn.
-
Meng de look, gember, kurkuma, vissaus en 2 el arachideolie in een ruime kom en schep de stukjes vis erdoor. Laat minstens 20 min marineren.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Salsa
-
snij de lente-uien in fijne ringetjes, kerstomaatjes in stukjes en de verse kruiden fijn.
-
Pel de ui en snipper fijn. Schep samen met de rest van de salsa-ingrediënten in een kom. Breng op smaak met limoensap, vissaus, peper en zout. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Verwarm de tacoschelpen 4 min in een voorverwarmde oven.
-
Bak de vis 2 à 4 min aan elke kant in hete arachideolie in een pan met antiaanbaklaag.
-
Vul de tacoschelpen met witte kool, daarop stukjes vis en tomatensalsa. Werk af met sriracha en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders