Baja fish taco’s met kiwisalsa

Vis en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de rodekool met rijstazijn.
-
Kiwisalsa:
-
Schil de kiwi’s en snij in brunoise. Pel de ui en snipper fijn. Hak de pepers en koriander fijn en schep samen met de ui door het kiwimengsel. Knijp wat limoensap erover en zet opzij.
-
Snij de vis in 1 cm brede en 4 cm lange repen en haal ze door de bloem.
-
Klop de rest van de bloem samen met het bier tot een beslag en kruid met peper en zout.
-
Verwarm 2 cm hoog frituurolie in een kookpot tot 180°C.
-
Haal de vis door het beslag en frituur goudbruin in porties. Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met zout.
-
Serveer de vis in gordita’s met de rodekool, rauwkost en kiwisalsa.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven