Allergenen

zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Marinade

    Pel de look en snij de koriander grof. Doe samen met de rest van de marinade-ingrediënten in de blender en mix.

  2. Leg de biefstuk in een glazen schaal, overgiet met ¾ van de marinade en kruid met peper en zout. Dek af met plasticfolie en zet minstens 2 u koel weg. Zet de rest van de marinade ook in de koelkast.

  3. Pel de uien en snipper fijn. Snij steeltjes en blaadjes van de koriander fijn.

  4. Snij de ijsbergsla fijn. Snij de limoen in partjes. Snij het vruchtvlees van de avocado’s in plakjes.

  5. Bak de steak op een hete grillpan aan beide kanten, laat 5 min rusten onder aluminiumfolie en snij dan in reepjes.

  6. Verwarm de gorditas aan beide kanten onder de grill en vul ze met sla, steakreepjes, uien, avocado en koriander.

  7. Werk af met salsa en knijp er een partje limoen over uit.

  8. Serveer met de apart gehouden marinade en je favoriete pikante saus.