Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat het blik tonijn, de kappertjes en de ansjovis uitdruppen in een vergiet.
-
Was en pluk de groene kruiden.
-
Mix deze fijn met de mayonaise, tonijn, ansjovis en kappertjes. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Was de tomaten en snij met een scherp mes in fijne plakjes.
-
Schik op een bordje en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Snij het brood in dikke blokjes voor de croutons en bak krokant in boter.
-
Laat uitdruppen op keukenpapier en bestrooi, terwijl ze nog heet zijn, met fijngeraspte Parmezaanse kaas. Schud goed tot de kaas aan de croutons blijft hangen. Laat afkoelen.
-
Spuit toefjes saus op de tomaten.
-
Werk het bord af met doormidden gesneden appelkappertjes, de croutons en blaadjes rucola.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven