Allergenen
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de asperges en kook ze gedurende 15 minuten in gezouten kokend water.
-
Giet ze af en dep ze droog.
-
Leg ze op een warme schotel met alle punten naar één kant.
-
Bestrooi ze rijkelijk met Parmezaanse kaas.
-
Smelt de boter, voeg wat zout toe en giet de gesmolten boter over de asperges.
-
Dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven