Pastamuffin met Parmezaanse kaas en tomatensaus

12Geen vlees/vis30minPrint
Ingrediënten
  • 200 g Boni spaghetti
  • 1 Spar ei
  • 75 g Parmezaanse kaas
  • ½ plantje basilicum
  • 300 g Boni passata
  • 1 el spaghettikruiden
  • 120 g Spar mozzarella
  • Boni olijfolie
Recept
  1. Rasp de Parmezaanse kaas fijn.
  2. Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de bereidingstijd op de verpakking.
  3. Giet af, laat uitlekken en meng met het ei, de Parmezaanse kaas en 1 el olijfolie.
  4. Vet een muffinvorm in met olijfolie of gebruik een silicone muffinvorm.
  5. Warm de oven voor op 200°C.
  6. Verdeel de spaghetti over 12 vormpjes.
  7. Verdeel de spaghettikruiden en 2 el passata over elke muffin.
  8. Snij of scheur de mozzarella in stukken en verdeel over de muffins.
  9. Bak 20 min in de voorverwarmde oven.
  10. Werk af met een blaadje basilicum.
  11. Serveer warm of koud.
< naar recepten