Pastamuffin met Parmezaanse kaas en tomatensaus
Ingrediënten
- 200 g Boni spaghetti
- 1 Spar ei
- 75 g Parmezaanse kaas
- ½ plantje basilicum
- 300 g Boni passata
- 1 el spaghettikruiden
- 120 g Spar mozzarella
- Boni olijfolie
Recept
- Rasp de Parmezaanse kaas fijn.
- Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de bereidingstijd op de verpakking.
- Giet af, laat uitlekken en meng met het ei, de Parmezaanse kaas en 1 el olijfolie.
- Vet een muffinvorm in met olijfolie of gebruik een silicone muffinvorm.
- Warm de oven voor op 200°C.
- Verdeel de spaghetti over 12 vormpjes.
- Verdeel de spaghettikruiden en 2 el passata over elke muffin.
- Snij of scheur de mozzarella in stukken en verdeel over de muffins.
- Bak 20 min in de voorverwarmde oven.
- Werk af met een blaadje basilicum.
- Serveer warm of koud.
Delen