Vis , Melk , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verhit boter in een kookpot. Stoof 1 zakje kervelgroenten aan in de boter. Bevochtig de groenten met de visbouillon en laat 30 min zachtjes koken.
-
Mix de dikke soep glad.
-
Was de mosselen.
-
Verhit boter in een kookpot.
-
Stoof het tweede zakje kervelsoepgroenten aan in de boter. Voeg de mosselen toe aan de groenten. Bevochtig met de sherry.
-
Gaar de mosselen 6 min onder deksel.
-
Verwijder de schelpen van de mosselen.
-
Trek de gerookte forel in kleine stukjes en voeg toe aan de mosselen en het sap.
-
Giet de dikke gebonden soep op de mosselen en het sap. Snipper de bieslook fijn.
-
Voeg de room toe en laat alles terug opkoken. Kruid met bieslook, peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven