Finnan Haddie chowder

Finnan Haddie chowder

Allergenen

Vis , Melk , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verhit boter in een kookpot. Stoof 1 zakje kervelgroenten aan in de boter. Bevochtig de groenten met de visbouillon en laat 30 min zachtjes koken.

  2. Mix de dikke soep glad.

  3. Was de mosselen.

  4. Verhit boter in een kookpot.

  5. Stoof het tweede zakje kervelsoepgroenten aan in de boter. Voeg de mosselen toe aan de groenten. Bevochtig met de sherry.

  6. Gaar de mosselen 6 min onder deksel.

  7. Verwijder de schelpen van de mosselen.

  8. Trek de gerookte forel in kleine stukjes en voeg toe aan de mosselen en het sap.

  9. Giet de dikke gebonden soep op de mosselen en het sap. Snipper de bieslook fijn.

  10. Voeg de room toe en laat alles terug opkoken. Kruid met bieslook, peper en zout.