Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de uitgelekte maïskorrels samen met de uisnippers en de aardappelblokjes in een ruime pan. Overgiet met melk en kippenbouillon en breng aan de kook. Laat op een zacht vuurtje sudderen tot de ui zacht is.
-
Breng op smaak met paprikapoeder, cayennepeper en zout.
-
Werk af met room en gehakte peterselie. Serveer in diepe borden.
-
Tip: Amerikanen serveren hun maïs- of vischowder in een uitgehold broodje. Het proberen waard, niet?
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven