Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Trek de blikjes half open. Schep de sardientjes eruit en doe ze in een kom. 
- 
                    
                    Hou 6 plukjes dille apart en snipper de rest fijn. 
- 
                    
                    Voeg de roomkaas en fijngesneden dille bij de sardientjes en meng met een vork. Breng op smaak met kappertjes, vers gemalen zwarte peper en zeezout. 
- 
                    
                    Maak de blikjes schoon en leg er een stukje bakpapier in. Vul met de rilette. Werk af met kappertjes en een plukje dille. 
- 
                    
                    Serveer met toastjes. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                