Knäckebröd en pumpernickelbroodsandwiches met verschillende vullingen

4Vis30minPrint
Ingrediënten
  • 2 pakjes knäckebröd
  • 2 pakjes pumpernickelbrood
  • 200 g Spar gerookte zalm
  • 5 el Boni Selection volle yoghurt
  • 4 Boni Selection mini-augurken op azijn
  • 2 takjes dille
  • 2 hardgekookte eieren
  • 5 el Boni Selection mayonaise
  • 1 kl Boni Selection mosterd
  • 1 el Spar bieslook
  • zakje waterkers
  • 2 voorgekookte bietjes
  • 1 kl Boni Selection honing
  • ½ appel
  • 100 g fetakaas
  • 2 Spar rolmopsen met ui
  • ¼ komkommer
  • 200 g Spar gekookte kipfilet
  • ½ peer
  • ¼ kl currykruiden
  • 2 el Spar walnoten
Recept

Zalmsalade met augurken:

  1. Snij de gerookte zalm, augurken en dille fijn.
  2. Meng er de yoghurt onder en kruid met peper en zout.

Eiersalade:

  1. Prak in een diep bord de gekookte eitjes fijn met een vork.
  2. Meng de eieren met de rest van de ingrediënten. Kruid met peper en zout.
  3. Smeer op het brood en werk af met een paar takjes waterkers.

Bietensalade:

  1. Snij de bietjes en de appel in kleine dobbelsteentjes.
  2. Meng de yoghurt met de honing en voeg bij de bietjes en appel. Kruid met peper en zout.
  3. Verkruimel de feta en meng onder de bietensalade.

Rolmopssalade:

  1. Haal de zaadjes uit de komkommer en snij de komkommer fijn.
  2. Snij de rolmopsen en de ui fijn.
  3. Meng de mayonaise, dille en komkommer onder de rolmopsen. Kruid met peper en zout.

Kipcurry met peer:

  1. Snij de kipfilet en de peer in fijne reepjes. Hak de walnoten fijn.
  2. Meng de mayonaise met de currykruiden en de fijngehakte walnoten.
  3. Voeg de kip en peer bij de mayonaise.

Verdeel de vullingen over het knäckebröd en het pumpernickelbrood en snij de gevulde sandwiches in driehoeken.

< naar recepten