Knäckebröd en pumpernickelbroodsandwiches met verschillende vullingen

Eieren , Vis , Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- Groenten
Komkommer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zalmsalade met augurken:
-
Snij de gerookte zalm, augurken en dille fijn.
-
Meng er de yoghurt onder en kruid met peper en zout.Eiersalade:
-
Prak in een diep bord de gekookte eitjes fijn met een vork.
-
Meng de eieren met de rest van de ingrediënten. Kruid met peper en zout.
-
Smeer op het brood en werk af met een paar takjes waterkers.Bietensalade:
-
Snij de bietjes en de appel in kleine dobbelsteentjes.
-
Meng de yoghurt met de honing en voeg bij de bietjes en appel. Kruid met peper en zout.
-
Verkruimel de feta en meng onder de bietensalade.Rolmopssalade:
-
Haal de zaadjes uit de komkommer en snij de komkommer fijn.
-
Snij de rolmopsen en de ui fijn.
-
Meng de mayonaise, dille en komkommer onder de rolmopsen. Kruid met peper en zout.Kipcurry met peer:
-
Snij de kipfilet en de peer in fijne reepjes. Hak de walnoten fijn.
-
Meng de mayonaise met de currykruiden en de fijngehakte walnoten.
-
Voeg de kip en peer bij de mayonaise.Verdeel de vullingen over het knäckebröd en het pumpernickelbrood en snij de gevulde sandwiches in driehoeken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven