Waterkerscrème met gerookte zalm en lompviseitjes
Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de avocado doormidden, verwijder de pit en haal het vruchtvlees eruit.
-
Doe de avocado samen met de ricotta, gewassen waterkers, citroensap en olijfolie in een blender. Kruid met peper en zout.
-
Mix tot een smeuïge crème.
-
Verdeel de crème over glazen of kopjes.
-
Snij de sneetjes gerookte zalm in reepjes en verdeel over de crème.
-
Werk af met de lompviseitjes en een takje waterkers.