Carpaccio van gerookte heilbot met mandarijn en lompviseitjes
Vis , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schik de plakjes gerookte heilbot dakpansgewijs op borden.
-
Pel de mandarijnen en snij de partjes los tussen de vliesjes (= peler à vif).
-
Meng olijfolie, limoensap en honing tot een frisse vinaigrette. Kruid met peper en zout. Lepel de vinaigrette over de heilbot.
-
Verdeel de mandarijnpartjes en lompviseitjes erover. Werk af met plukjes dille en zwarte peper.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders