Vis , Pindanoten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade
Ingrediënten: 50.0 g gember 50.0 ml Boni rietsuikersiroop 2.0 el sherry 2.0 el Boni sesamolie
Schil de gember en rasp fijn. Laat kort koken in de suikersiroop. Haal van het vuur en laat afkoelen. Zeef door een fijne zeef. Meng met de overige marinade-ingrediënten.
-
Ingrediënten: 2.0 Spar geelvintonijnsteak
Wrijf de tonijn in met de marinade in laat 30 min inwerken in de koelkast.
-
Ingrediënten: 1.0 komkommers 1.0 chilipepertjes
Schil linten van de komkommer met een dunschiller. Snij de chilipeper in fijne schuine ringen.
-
Wasabiboter
Ingrediënten: 1.0 avocado’s 1.0 el wasabipasta 1.0 limoenen
Schil de avocado en mix fijn met de wasabipasta. Breng op smaak met zout en limoensap van 1 limoen.
-
Ingrediënten: 50.0 g Spar sesamzaad
Haal de tonijn uit de marinade en paneer met de sesamzaadjes zodat de zijden bedekt zijn. Bewaar de marinade als dipsaus.
-
Ingrediënten: Boni arachideolie
Verhit wat arachideolie in een antikleefpan en bak de tonijn 30 sec aan elke kant. Haal uit de pan en laat afkoelen.
-
Snij de tonijn in plakjes van 0,5 cm.
-
Ingrediënten: 1.0 komkommers 1.0 chilipepertjes 0.5 plantjes koriander 2.0 el Boni sesamolie
Werk af met de komkommerlinten, chilipeper en blaadjes koriander. Besprenkel met wat sesamolie. Serveer met de wasabiboter.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven