Schaaldieren , noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de staarten van de ontdooide gamba’s voorzichtig; de kop moet eraan blijven. Kruid met peper en zout.
-
Kook de Thaise asperges beetgaar in kokend gezouten water. Giet ze af en hou warm.
-
Hak de verse kruiden fijn. Hak de hazelnoten in kleine stukjes. Pel de sjalotten en teentjes look. Snipper beide fijn.
-
Bak de gamba’s krokant gaar in de hete olijfolie. Voeg de fijngesneden sjalotten, look, hazelnoten, sesamzaadjes en verse kruiden toe. Laat 5 minuten meestoven.
-
Voeg de boter toe en laat onder de bereiding smelten. Kruid met peper en zout.
-
Schik de gamba’s in het midden van het bord en de Thaise asperges errond. Werk af met de gesmolten kruidenboter en sesamolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven