Allergenen
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en rasp fijn.
-
Meng samen met de Parmezaanse kaas onder de zachte boter. Kruid met peper en zout. Laat de boter 30 min opstijven in de koelkast.
-
Maak insnijdingen in het stokbrood.
-
Stop wat harde boter en verse kruiden in de inkepingen van het brood.
-
Bak het brood zoals aangegeven op de verpakking.
-
Serveer warm of koud.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven