Quinoasalade met groene asperges, olijven en verse kruiden

7bc78c8e7de4b1b27f16546156bb5343b52da2cbdcb5bf612d009214677fad01.jpg

Allergenen

noten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Spoel de quinoa onder stromend water. Doe in een pan en voeg 2 grote koppen water toe. Kruid met look, tijm, bieslookpoeder, peper en zout. Kook de quinoa gaar op een zacht vuurtje.

  2. Schil het onderste deel van de groene asperges. Verwijder het houterige uiteinde. Kook de asperges gaar in licht gezouten water. Haal ze uit het water en laat uitlekken. Snij ze in schuine stukken.

  3. Snij de olijven in ringetjes. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Hak de pistaches grof.

  4. Schep de olijven, lente-ui, verse kruiden en asperges door de quinoa. Breng op smaak met olijfolie en sojasaus. Kruid met peper en zout.

  5. Bestrooi met pijnboompitten en pistaches. Serveer in diepe borden.