Kan allergenen bevatten.
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- Groenten
Komkommer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng de quinoa (in de verhouding 1 kop quinoa + 2 koppen water) aan de kook en laat 5 minuten op een zacht vuur garen. Haal van het vuur en laat nog 10 minuten rusten.
-
Schep de quinoa uit de pan en laat afkoelen.
-
Hou enkele muntblaadjes apart om te garneren en hak de rest grof. Hak de bladpeterselie fijn.
-
Schil de komkommer en snij in kleine blokjes. Snij de tomaten middendoor, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in kleine stukjes. Snij de olijven en pijpajuin in ringetjes.
-
Schep de groenten door de quinoa, breng op smaak met citroensap, olijfolie, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Schep de gehakte kruiden er door en werk af met muntblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven