Bagels met kruidenroomkaas en heilbot PT30M 2 porties 1 el peterselie 1 eetlepel bieslook 1 lente-ui 2 Spar bagels stukken citroen 1 eetlepel dille 150 g Spar heilbot 200 g roomkaas 1 el melk

Bagels met kruidenroomkaas en heilbot

c32e86228fac54fa4d95afeaf69f3cfea481ad21f82bc38ea949a17caa8ee557.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bak de bagels 4 min op 180°C.

  2. Snipper de lente-ui, dille, bieslook en peterselie fijn.

  3. Meng de roomkaas met de melk en de fijngesneden kruiden.

  4. Breng op smaak met peper.

  5. Snij de bagels in de lengte doormidden en plaats met het snijvlak kort onder een hete grill.

  6. Bestrijk met roomkaas, beleg met plakjes heilbot en de fijngesnipperde lenteui, dille, bieslook en peterselie.

  7. Knijp er wat citroensap over en kruid met versgemalen peper.