Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de gelatine in koud water.
-
Snij de zalm in blokjes en stoom gaar.
-
Breng de visbouillon aan de kook. Knijp de gelatineblaadjes uit en los op in de bouillon. Neem van het vuur en voeg de zalmblokjes toe.
-
Mix het geheel tot een gladde, homogene massa. Laat wat afkoelen.
-
Klop de room half op en voeg voorzichtig onder de wat afgekoelde zalmmassa.
-
Giet de zalmmousse in een plat rechthoekig bakje (hoogte 2 cm) en laat 1 nacht opstijven in de koelkast.
-
Steek met de uitsteekvormpjes hartjes en vlindertjes uit de sneetjes brood. Steek ook evenveel hartjes en vlindertjes uit de zalmmousse en zet die op het brood.
-
Versier de hartjes met kervelblaadjes en de vlindertjes met bieslooksprietjes en rondjes gekookte rode biet.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven