Gerookte zalm met rucola en granaatappelpitten

a128104ec5a5949d605b22ec688d8d93b80b3723fa866f38ab3704f04f828c10.jpg

Allergenen

Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verdeel de plakjes zalm over de borden.

  2. Snij de granaatappel in Hou de opengesneden helft boven een kom en klop met een lepel op de bovenkant tot alle pitjes eruit vallen. Herhaal dit met de andere helft.

  3. Meng de rucola met wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Maak hoopjes en leg in het midden van het bord op de zalm.

  4. Roer de yoghurt los en kruid met peper en zout. Giet in een spuitzak. Spuit kleine toefjes op de rand van de zalm.

  5. Verdeel de granaatappelpitten tussen de dotjes yoghurt.

  6. Meng het granaatappelsap met een weinig olijfolie. Kruid met peper en zout.

  7. Verdeel over de zalm.