Huisbereide zalmsalade

Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Stoom de zalmfilet gaar en laat afkoelen in de ijskast.
-
Pel de ui. Snipper de ui en dille fijn.
-
Reinig de radijsjes en snij in kwartjes.
-
Toast de sneden brood lichtjes.
-
Plet de gestoomde zalm met mayonaise, roer de fijngesnipperde ui en dille eronder. Smaak af met cayennepeper en zout.
-
Verdeel de zalmsalade over de sneden brood en werk af met plukjes dille en radijsjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven