Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Paprika
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de ovengrill.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snij het vruchtvlees in reepjes. Besprenkel met olijfolie en kruid met oregano, peper en zout. Zet onder een hete grill tot de paprika zacht is.
-
Snipper de peterselieblaadjes fijn.
-
Pel de look en het sjalotje en snipper alles fijn. Schep met de peterselie, rode wijnazijn en kappertjes door de reepjes paprika.
-
Rooster de crostini goudbruin en verdeel de paprikasalsa erover. Leg een ansjovisfilet erbovenop en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven