Vis , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de spirelli gaar in een ruime pot water met zout, zoals aangegeven op de verpakking.
-
Giet de pasta af en verfris onder koud stromend water.
-
Bak de kabeljauw in hete boter, kruid de vis met peper en zout. Koel de vis af en snij in kleinere stukken.
-
Snij de kerstomaten en de appelkappertjes in 4. Snij de olijven in ringen.
-
Haal de ansjovis uit het blik en snij in stukken.
-
Pel de look en sjalotten en snipper alles fijn.
-
Bak de sjalot in veel olijfolie. Voeg de ansjovis toe en laat kort meebakken. Doe eerst de suiker en daarna de balsamicoazijn erbij.
-
Laat afkoelen alvorens de versnipperde basilicum eronder te mengen.
-
Meng deze saus onder de spirelli.
-
Werk de pasta af met de kerstomaatjes, stukken kabeljauwfilet, olijven, appelkappertjes en wat basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders