Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta (zoals aangegeven op de verpakking) in kokend gezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Open de blikken en haal de sardienen eruit.
-
Meng de overgebleven tomatensaus onder de pasta. Hak wat dille en meng deze ook onder de pasta.
-
Dresseer de pasta en sardienen op het bord. Werk af met een toefje dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven