Gerookte forel met aardappel, Kanzi en rode biet

2242b70a6210bbb388a895c1691042fd5ba39368a3a72b3aee2a5be9dde32eaf.jpg

Kookgerei

Uitsteekvormpje (1)

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ingrediënten: 6.0 Spar vastkokende aardappelen

    Schil de aardappelen en snij in fijne blokjes.

  2. Kook beetgaar in water met een snuifje zout. Giet af en laat afkoelen.

  3. Ingrediënten: 1.0 Kanzi-appels 1.0 gekookte rode bieten

    Haal met een parisiennelepel bolletjes uit de rode biet en appel.

  4. Ingrediënten: citroensap

    Hou de appelbolletjes apart in water met wat citroensap.

  5. Ingrediënten: 1.0 gekookte rode bieten

    Snij de andere rode biet in kleine blokjes en spoel goed zodat het meeste van het rode sap weg is.

  6. Ingrediënten: 2.0 Kanzi-appels

    Was de andere appels goed en snij ook in kleine blokjes.

  7. Ingrediënten: 3.0 el Boni mayonaise

    Meng de rode biet-, appelen aardappelblokjes met mayonaise.

  8. Ingrediënten: 250.0 g Spar gerookte forel

    Snij per persoon een mooi stuk uit de forelfilets.

  9. Snij de rest in kleine blokjes en meng onder het mengsel van rode biet, appel en aardappel. Kruid met peper en zout.

  10. Lepel het mengsel in een ring en druk goed aan.

  11. Ingrediënten: enkele blaadjes rode bietsalade

    Schik de forel op de salade. Werk af met de appel- en rode bietballetjes en enkele blaadjes salade.