Gerookte forel met aardappel, Kanzi en rode biet

Kookgerei
Uitsteekvormpje (1)
Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 6.0 Spar vastkokende aardappelen
Schil de aardappelen en snij in fijne blokjes.
-
Kook beetgaar in water met een snuifje zout. Giet af en laat afkoelen.
-
Ingrediënten: 1.0 Kanzi-appels 1.0 gekookte rode bieten
Haal met een parisiennelepel bolletjes uit de rode biet en appel.
-
Ingrediënten: citroensap
Hou de appelbolletjes apart in water met wat citroensap.
-
Ingrediënten: 1.0 gekookte rode bieten
Snij de andere rode biet in kleine blokjes en spoel goed zodat het meeste van het rode sap weg is.
-
Ingrediënten: 2.0 Kanzi-appels
Was de andere appels goed en snij ook in kleine blokjes.
-
Ingrediënten: 3.0 el Boni mayonaise
Meng de rode biet-, appelen aardappelblokjes met mayonaise.
-
Ingrediënten: 250.0 g Spar gerookte forel
Snij per persoon een mooi stuk uit de forelfilets.
-
Snij de rest in kleine blokjes en meng onder het mengsel van rode biet, appel en aardappel. Kruid met peper en zout.
-
Lepel het mengsel in een ring en druk goed aan.
-
Ingrediënten: enkele blaadjes rode bietsalade
Schik de forel op de salade. Werk af met de appel- en rode bietballetjes en enkele blaadjes salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven