Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pers het sap van de citroen. Pel de rode ui, snij in 2 en vervolgens in fijne plakjes.
-
Snij de zalm dwars op de velkant in plakjes van 2 mm dikte. Gooi het vel na het snijden weg.
-
Bestrijk een schaal met olijfolie en citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Schik de plakjes zalm er in laagjes naast elkaar op. Besprenkel met nog wat olijfolie. Verdeel de zeste van citroen erop. Schik de fijne plakjes ui erop en verdeel de kappertjes erover. Kruid met peper en zout.
-
Laat nog 15 minuten marineren in de koelkast alvorens te serveren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven