Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij ¼ van de verse korianderblaadjes fijn.
-
Doe voor de dressing de ingrediënten in een bokaal met schroefdeksel en schud krachtig. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout en voeg er de fijngesneden koriander aan toe.
-
Pel de uien en snij ze in fijne ringen.
-
Pel de avocado’s, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in plakjes. Leg ze samen met de uiringen in een kom en giet de dressing erover.
-
Schep vlak voor het serveren de spinazieblaadjes erdoor. Werk af met de rest van de korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven