Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de avocado’s rondom de pit door in 2 helften en draai de helften van elkaar af. Verwijder de pit.
-
Snij onderaan een klein plakje van de avocado’s zodat ze rechtop blijven staan en zet ze op een bakplaat.
-
Snij de zalm in stukken ter grootte van de avocado’s en schik ze op de avocado’s.
-
Breek de eieren en scheid het wit van de dooiers.
-
Laat de dooiers in de holte van de avocado’s glijden.
-
Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Zet 10 min in de voorverwarmde oven.
-
Werk af met dille en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven