Zuurdesemtoast met avocado, champignons en ei

a4216139894671fbf9f632a9c309edb1009291cd2319cad1e2c13e9258a529d2.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de eieren exact 5 min. Haal uit het water en leg onmiddellijk in koud water.

  2. Snij de dadel in fijne reepjes.

  3. Meng 1 el sesamzaadjes met een snuifje fleur de sel.

  4. Pel de eieren en rol ze door het sesamzaad.

  5. Toast de sneden brood.

  6. Pel de avocado, verwijder de pit en plet het vruchtvlees met een vork. Kruid met peper en zout.

  7. Bestrijk de sneden brood met de geplette avocado. Bestrooi met dadelreepjes.

  8. Snij de champignons in plakjes en scheur de oesterzwammen in reepjes. Bak ze goudbruin in boter. Kruid met peper en zout en schik op het brood.

  9. Zet de eitjes erop en werk af met rucola.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit