Vis , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Breng 1,5 dl water aan de kook en los daarin de boter op. Kruid met een beetje zout en voeg er in een keer alle bloem en het bakpoeder aan toe. Blijf roeren tot het deeg loslaat van de bodem.
-
Laat het deeg iets afkoelen en klop er dan één na één de eieren door.
-
Schep het deeg in een spuitzak met een gladde mond en spuit 20 hoopjes op een bakpapier op een bakplaat.
-
Bak de soesjes in 15 minuten bruin in de oven. Schakel de oven uit en laat de soesjes nog 10 minuten staan. Haal ze eruit en laat afkoelen op een rooster.
-
Mix de fijngesneden gerookte zalm fijn met de malse boter in een keukenrobot. Kruid met cayennepeper. Doe de vulling in een spuitzak met gladde spuitmond.
-
Maak onderaan de soesjes een opening van ongeveer 3 mm diameter.
-
Vul de soesjes op en werk af met een reepje gerookte zalm bovenop het soesje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven